ECOCAHERGER
egy legenda születése

Az Észak-Devonban (GB) található Exmoor határában - ahol az Atlanti-óceán hullámai csapkodják a partot és a dél-nyugati szelek fésülik a földet - forradalmi megoldás született: az ECOCAHERGER, az elektromos quad.
A minőségi alkatrészekből készült, s a kontrollált gyártás során szigorúan tesztelt elektromos quadot az élet kihívásai teremtették meg. Ezekre a kihívásokra a járgány minden tekintetben a legjobb megoldásokat kínálja: működtetéséhez nincs szükség sem benzinre, sem más üzemanyagra, ezért használatával a megújuló energia felhasználását támogatjuk, emellett rendkívül alacsony zajkibocsátás is jellemzi. A gazdaságban, ahol tervezték és tesztelték nem csak egy kiváló eszközt, de egy napenergiával működő teljes gyártósort is létrehoztak. Az E-quad egy igazi igásló, aminek erejét akár Ön is átélheti! Jöjjön el Mátrafüredre és tesztelje a quadokat valós körülmények között!

VÁLTOZÓ TEREP, MAGAS MINŐSÉG

Az egyenetlen, durva felületű, változó felszínű terep az E-quad számára nem csak, hogy nem akadály, de egyenesen az ilyen kihívásokra lett létrehozva. A járgány bármilyen körülmények között megállja a helyét, ipari terheléssel is megbirkózik, alkalmas a legkülönfélébb napi feladatokra is, állatokkal való munkára, keresési, mentési feladatokra is.

Az erős, hihetetlen húzó- és tolóerő a hatalmas nyomaték eredménye. Az Ecocarger quad az alacsonyabb váltási fokozatban 30-35 km/h, a gyors fokozatban akár 50-60 km/h sebesség elérésére is képes, 4x4 fokozatban vontatásra, húzásra, szállításra is egyaránt használható.

Az E-quad páratlan a maga kategóriájában: úgy építették meg, hogy a lejjebb helyezett súlypont miatt jóval stabilabbá váljon mint egy hagyományos quad, ezért még a „kemény melót” is könnyűszerrel oldjuk meg vele. Az alacsony súlypont gondoskodik arról, hogy a motor stabil maradjon akkor is, ha pótkocsi-egységet kell feltölteni és azt egyenetlen, meredek terepen kívánjuk használni. Lenyűgöző teljesítmény és a szállítási kapacitás jellemzi a quadot, ami azt jelenti, hogy a motor valóban egy igásló, így az élet nem csak könnyebb, de a legkeményebb munka is a legolcsóbban végezhető el a segítségével

A LEGFONTOSABB SZEMPONT: A PRAKTIKUM

Az E-quad könnyen és gyorsan TÖLTHETŐ akár 1,5 óra alatt!

Kiemelendő tulajdonsága, hogy a motor regenerációs állapotban az elemeket tölti. Minőségi tulajdonsága, hogy olyan üzemmód is választható, amelyben a gép nem szalad le a lejtőn, hanem az el nem veszített tapadás miatt biztonságosan érkezik le annak aljára. A visszatápláló fékezés visszatermeli az energiát az akkumulátorhoz, így csökkentve a fék kopását is.

Egy napi munka során használattól és tereptől függően, akár 50-60 km megtételére is képes a járgány. Talán hihetetlen, de még egy mobilt is problémásabb lehet feltölteni, mint ezt a gépet. Az E-quad ugyanis bárhol, bármikor - egyszerű, háztartásban használatos, 220v-os hálózatból - nulláról maximumra igen rövid idő alatt, mindössze 70-90 perc alatt újratölthető. Az ECO töltő falra szerelhető, 3 fokozatú nagy teljesítményű töltőegység. E speciális gyorstöltő segítségével gyors és könnyű a töltés, nincs szükség a munka megszakítására, nem kell üzemanyagot sem tárolni.


Árak:
Dominátor: 9995 Angol font + ÁFA-tól
Eleminátor: 10995 Angol font + ÁFA-tól

TÖLTÉS

Az Eco töltő a hazai hálózathoz csatlakoztatható, falra szerelhető, 3 fokozatú nagy teljesítményű töltő egység. A töltési idők a használattól függően változhatnak, de jellemzően a töltés 2-5 órát vesz igénybe. Gyorstöltési adapterrel 70-90 perc.

Főbb jellemzők:

  • Kapcsolható konfigurációk: 2WD / 4WD / 6WD - Első- és hátsó tengelyhajtás
  • Speciális, független első és hátsó felfüggesztés: kettős kereszt-lengőkarok
  • A közúti gépnek homologizálható (rendszámozható)
  • Akkumulátorok: 7.2kw 72volt AGM
  • 50-60 km megtétele egy feltöltéssel
  • A visszatápláló fékezés visszatéríti az energiát az akkumulátorhoz lassítás alatt és lesikláskor így csökkenti a fék kopását.